Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Tóth Attila vagyok, önvédelem instruktor. 1990 júliusában születtem Szolnokon. A sporthoz és testmozgáshoz fűzött rajongásom gyermekkorom óta az életem meghatározó része.
Sport tagozatos általános iskolába jártam, és ez idő alatt 14 éves koromig fociztam. Miután lehetőségem adódott a judo-t kipróbálni, gimnáziumban a figyelmem egyre inkább a küzdősportok és harcművészetek felé irányult. 2009-ben ismerkedtem meg a Krav Magával. Az edzés egészen magával ragadó volt, már az első alkalom után tudtam, hogy erre van szükségem. Több mint öt év gyakorlás után, 2014-ben részt vettem a több magas rangú izraeli oktató által vezetett civil oktatói képzésen, amelyet sikeres instruktori vizsgával zártam. Ezt a rendszert azóta is szenvedéllyel gyakorlom és oktatom. Az utóbbi néhány évben számos sporttal és edzésmódszerrel ismerkedtem meg, hogy még jobb oktatóvá válhassak saját szakterületemen. Az évek során többek között kettlebell, birkózás, ökölvívás, Inosanto kali és késharc és karambit önvédelmit edzéseket látogattam.

Jelenleg a Testnevelési Egyetem Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakos hallgatója vagyok. Az itt megszerzett elméleti tudást és gyakorlati foglalkozáson megszerzett tapasztalatokat igyekszem minél jobban hasznosítani az edzéseim során, hogy még biztonságosabbá és hatékonyabbá váljon a tanítványaim fejlődése.

Edzéseim jó hangulatban telnek, melyeken mindig a legfontosabb szempont a biztonság, a sérülések megelőzése és elkerülése, hiszen úgy lehet igazán hatékonyan gyakorolni és gyorsan fejlődni, ha a sérülések kockázatát minimálisra csökkentjük.

Bármilyen kérdés merül fel benned az önvédelemmel vagy az edzéseimmel kapcsolatban, keress bátran, szívesen válaszolok.

Edzésen találkozunk!

Tóth Attila

Végzettségeim:
  • Basic Instruktor – Curved Blade Concept
  • Civil Instruktor – Krav Maga Global
  • Level 1 Instruktor – Ground Force Method

Partnereink